SONIA wint ZonMw parel!

Het SONIA-studieteam heeft op 31 maart jl. een ZonMw Parel in ontvangst mogen nemen tijdens het congres Goed Gebruik Geneesmiddelen. De Parel wordt uitgereikt aan bijzonder, in het oog springende ZonMw-projecten. SONIA kreeg de prijs vanwege de zeer succesvolle voortgang van de studie, waarbij de intensieve samenwerking tussen alle betrokkenen geroemd werd.

Een heel hartelijk woord van dank aan iedereen voor deze mooie waardering!
Meer informatie over deze waardering inclusief Parelfilm is te vinden op de Parel-pagina van ZonMw.

Van links naar rechts: Elise van Leeuwen-Stok (directeur BOOG), Mirjam Velting (belangenbehartiger BVN), Astrid Swinkels (centraal datamanager IKNL), Gabe Sonke (hoofdonderzoeker), Agnes Jager (hoofdonderzoeker), Noor Wortelboer (studiecoördinator), Inge Konings (hoofdonderzoeker) en Annemiek van Ommen-Nijhof (studiecoördinator)